П`ятниця, 19.04.2024, 12:12Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:38
УЧАСТЬ ЗАКЛАДУ У ПРОЕКТІ «СУМЩИНА КУЛІНАРНА»

18-19 квітня учні та педагоги нашого закладу взяли участь у творчій майстерні в рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер», яка була проведена на базі Шосткинського ВПУ. У заході взяли участь 44 представники із 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Дану професію нашого закладу представляли викладач спецдисциплін Швидка С. В., майстер виробничого навчання Сєдова Т. П. та викладач іноземної мови Кузьменко Н. М.

Під час заходу вони представили результати дослідження ІІ (проміжного) етапу проекту: мультимедійну презентацію збірника рецептів та технології приготування страв традиційної української кухні, а також відеоролик приготування голубців,  а саме: фірмовий рецепт «Новинка з Шостки», розроблений у нашому закладі.

Усі учасники заходу брали участь у чотирьох майстер-класах. Досвідом з використання сучасних виробничих технологій у кулінарному та кондитерському мистецтві поділилися майстри виробничого навчання Рогова С. Р. (майстер-клас «Приготування суші») та Ляшенко О. С. (майстер-клас «Мармеладна фантазія»).

За результатами відпрацювання практичних навичок представники закладу отримали сертифікати учасників.

Висловлюємо подяку всім учасникам проекту та бажаємо успіху в наступному етапі проекту «Сумщина кулінарна», організатором якого є НМЦ ПТО у Сумській області!

 

 

 

Переглядів: 440 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту