П`ятниця, 19.04.2024, 18:19Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:02
СВЯТО ПЕРУКАРІВ

У середу, 15 березня, у нашому навчальному закладі в рамках проведення тижня професійної майстерності відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів з професії «Перукар». 

Це був не просто конкурс, це було перукарське свято, під час якого учні трьох груп змагалися між собою. Наймолодші перукарі (учні групи 33-П) змагалися в номінації «Гаряча завивка волосся», три конкурсантки з  групи 37-П взяли участь у номінації «Укладання волосся з елементами плетіння», а учасниці з груп 8-П і 28-П – «Вечірня зачіска». 

Оцінювало конкурсні роботи компетентне журі, до складу якого ввійшли заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л.В.,  заступник з виховної роботи Афанасьєва О.С., старший майстер Андрусенко Л.П., викладач зі спецдисциплін Вареник Н.В.

Кожна з конкурсанток мала інструменти відповідно до завдання, а також необхідні матеріали, пристосування і, головне, бажання створити найкращий образ, адже перукарське мистецтво – це не просто догляд за волоссям, це світ вишуканості, стилю та краси, в якому сучасний перукар повинен слідувати за новими тенденціями, вигадувати оригінальні та актуальні образи й дарувати їх своїм клієнтам. Майбутні перукарі намагалися показати практичні навички та вміння, які здобули під час навчання в нашому закладі. 

Журі оцінювало також і творчий підхід, і фантазію при створенні зачіски, і володіння всіма сучасними технологіями, якими повинен керуватися гарний перукар. 

У процесі виконання конкурсантками робіт майстер виробничого навчання Шишова Ірина Іванівна показувала учням шкіл міста, які були запрошені на конкурс, майстер-клас по догляду за волоссям «Ламінування волосся в домашніх умовах». Цей вид робіт дуже вразив і зацікавив присутніх.

Учасниці конкурсу впоралися з завданнями, але, як і в кожному конкурсі, є переможці та переможені.

Отже, у номінації «Гаряча завивка» І місце отримала Сало Альона, на ІІ місці опинилася  Ільїна Тетяна, а на ІІІ - Муха Діана.

У номінації «Укладання волосся з елементами плетення»  І місце – Покова Дарина, ІІ місце – Мамонова Єлизавета, ІІІ місце – Шкалаберда Олена.

У номінації «Вечірня зачіска»  І місце – Демченко Наталія; ІІ місце – Бардакова Олеся, Скок Євгенія і Корсак Ірина; ІІІ місце - Володько Олександра й Авдасьова Віра.

Ми вітаємо дівчат з перемогою!

Переглядів: 933 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту