Четвер, 25.04.2024, 02:40Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:04
СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Сьогодні, 1 вересня 2017 року, у нашому закладі відбулося свято Першого дзвоника, на якому були присутні учні, батьки, працівники та гості. 

Із початком нового навчального року всіх привітала директор навчального закладу Лазарєва Тетяна Федорівна, яка побажала всім міцного здоров’я, успіхів, творчого натхнення, наполегливості, якісних знань і цікавих відкриттів.

Зі словами привітання звернулися до учнівського та педагогічного колективів Карась Л. В. (заступник з НВР), Дуплик Л. Г (заступник директора з навчальної роботи), Андрусенко Л. П. (старший майстер). Слова подяки та побажання успіхів у навчанні пролунали й від батьків наших учнів. А наприкінці свята педагогів і учнів благословив на вдале навчання та окропив свяченою водою отець Валерій.

Також на лінійці були згадані наші воїни-захисники, завдяки яким зберігається мир і спокій у наших домівках. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО та Героїв Майдану.  А потім пролунав перший дзвоник, який першокурсникам сповістив про початок нового життя в стінах нашого навчального закладу, а для  учнів ІІ та ІІІ курсів дав старт на черговий навчальний рік, який розпочався першим уроком «Україна починається з тебе».

Хочеться відміти, що ось уже декілька років поспіль гарною традицією стала присутність майже на всіх урочистих заходах нашого закладу представників компанії «Estel». Ось і сьогодні вони побажали учням креативу та творчого підходу до навчання й подарували кольорові кульки, які по завершенню свята віднесли у небо бажання всіх присутніх: бути здоровими,  життєрадісними, мати успіх у житті, приємне спілкування, щирих друзів, роботу до душі й, головне, мирного неба над головою!

Вітаємо всіх з початком нового навчального року!

Переглядів: 609 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту