Четвер, 25.04.2024, 18:50Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:41
СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Ось і розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги - дороги до знань, до нових  звершень.  1 вересня в нашому навчальному закладі пройшло свято Першого дзвоника! Цього року ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» гостинно відчинив двері для250 учнів-першокурсників.

На урочистому святкуванні були присутні учні, їхні батьки, педагоги та почесні гості, серед яких був представник компанії «Estel».  До всіх присутніх звернулася директор навчального закладу Лазарєва Тетяна Федорівна, яка привітала всіх з чудовим святом - Днем  Знань, яке відкриває перед кожним нові обрії пізнання себе та світу захоплень, побажала всім присутнім міцного здоров’я, наполегливості й успіхів у навчанні. Також Тетяна Федорівна нагадала, що в цьому році наш заклад відзначає ювілей - 45 років з дня відкриття. Багато слів привітання та побажання успіхів у навчанні лунало від усіх, хто виступав. Наприкінці свята усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО та Героїв Майдану.  Також усіх учнів благословив на вдале навчання та окропив свяченою водою священнослужитель о. Валерій. А потім пролунав перший дзвоник, який першокурсникам сповістив про початок нового життя в стінах нашого навчального закладу, а для  учнів-випускників цей дзвоник  дав старт останньому  навчальному року.

А розпочався новий навчальний рік першим уроком «Щоб у серці жила Україна: до 25-річчя незалежності України», який провела викладач української мови та літератури вищої категорії, старший викладач Мехедок Інна Олександрівна.

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Це свято, яке  неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Це – справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності.

Вітаємо всіх з початком нового навчального року!

Переглядів: 590 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту