Четвер, 28.03.2024, 11:06Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:10
СВЯТКОВА ПРОГРАМА "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"

Сьогодні, 13 жовтня, працівники та учні нашого закладу зібралися в актовій залі, аби вшанувати  День захисника України – свято, що відзначається  14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої  Богородиці  водночас з Днем Українського козацтва.

Розпочала святкову програму «З Україною в серці» директор закладу Лазарєва Т. Ф., наголошуючи на тому, що День захисника України - це свято пам’яті про наших гордих предків, які виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України та всіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави. 

До привітального слова були запрошені заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л. В., заступник директора з навчальної роботи Дуплик Л. Г., старший майстер Андрусенко Л. П., викладач спецдисциплін Рожкова О. В., майстер виробничого навчання Тур О. М., які вітали сильну половину закладу, щиро зичили їм міцного здоров’я,  щастя, родинного затишку, миру, натхнення та високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави!

З відчуттям глибокої шани і вдячності всі присутні вітали наших чоловіків та хлопців, які були нагороджені  грамотами  від міського голови М. П. Ноги та грамотами від нашого навчального закладу.

Шановні чоловіки! Ви – опора своєї сім’ї, ви - захисники Батьківщини. Ви надійні, сміливі, мужні. Ми щиро вас вітаємо, пишаємося вами та зичимо добра!

Колектив вдячний заступникові директора з навчально-виховної роботи Афанасьєвій О. С. за чудовий святковий концерт, під час якого лунали пісні у виконанні наших учнів, випускників та керівника художнього гуртка Трофимець О. Л.

Переглядів: 722 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту