П`ятниця, 29.03.2024, 15:36Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:30
СПОРТИВНЕ СВЯТО ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

5 грудня в будинку спорту «Свема» відбулося спортивне свято «Нумо, хлопці!», присвячене Дню Збройних Сил України. У святі взяли участь чотири  команди з навчальних закладів нашого міста: медучилища, хіміко-технологічного коледжу, вищого професійного училища та ДНЗ «Шосткинський центр ПТО». До збірної команди нашого навчального закладу ввійшли учні груп сільськогосподарського профілю,  а саме:  Борбат Данило (гр. 34-Т), Бренз Андрій (гр. 48-С), Дебда Дмитро (гр. 26-Т), Ковтун Роман (гр. 34-Т), Куликов Олександр (гр. 26-Т).

Свято розпочалося виступом духового оркестру військової частини № 3022, який показав прекрасне святкове дефіле. Військові музиканти завзято виконали популярні мелодії, демонструючи свою майстерність. Їх виступ глядачі та учасники змагань зустріли гучними оплесками.

Також глядачів вразив виступ вихованців спортивного клубу «Патріот», які представили спортивно-воєнну композицію.

Усіх присутніх зі святом привітали дівчата народного ансамблю танцю «Світанок» Шосткинського інституту СумДУ.

Нарешті розпочалися змагання, під час яких хлопці-учасники демонстрували глядачам свою спритність, міць і силу. Першим конкурсом, який не оцінювався журі, було  представлення та привітання команд. Далі між юнаками розпочалася справжня боротьба. Конкурсна програма складалася з декількох етапів, серед яких:  естафета з перенесенням вантажу, одягання на швидкість захисного бронекомплекту, естафета «Біг у мішку», попадання в ціль, естафета з перепонами. Учасники намагалися показати, хто з них найсильніший, а глядачі азартно підтримували конкурсантів, що створювало атмосферу справжнього свята.

У перерві між конкурсами глядачі насолоджувалися концертними номерами, які на військово-спортивне свято “Нумо, хлопці!” були підготовлені представниками від кожного навчального закладу-учасника. За цей час журі встигали порадитись і визначити переможця того чи іншого конкурсу. Відверто кажучи, журі, до складу якого ввійшли представники міської ради й військової частини, було дуже важко оцінювати змагання, адже жодна з команд не хотіла поступатися.

У підсумку команда нашого навчального закладу посіла почесне ІІІ місце! Вітаємо учасників та гостей свята з Днем Збройних Сил України, бажаємо здоров’я, щастя, мирного неба над головою і, головне, щоб ніколи не довелось захищати нашу країну від лютого ворога!  

Із великим задоволенням, масою найкращих вражень від проведеного свята всі присутні заходу залишили будинок спорту.

Переглядів: 508 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту