П`ятниця, 26.04.2024, 01:04Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:30
СПОРТИВНА ГРА "КОЗАЦЬКА НАСНАГА"

16 листопада в ДНЗ "Шосткинський центр ПТО" викладачами фізичної культури Савинським П. В. та Петровим А. О., а також керівником фізичного виховання Безсоновою С. М.   за програмою Всеукраїнських спортивних ігор були проведені змагання "Козацька наснага", які, безперечно, є складовою національно-патріотичного виховання молоді та сприяють спортивній, фізичній підготовці, спрямованій на утвердження здорового способу життя.

У змаганнях узяли участь команди хлопців сільськогосподарського профілю, яких привітала директор закладу Лазарєва Т. Ф., побажала їм бути завжди здоровими, сильними духом і тілом на славу нашій Україні, а на грі – успіхів та перемог! 

Програмою змагань були передбачені комбінована естафета «Герць козацьких джур», підтягування, поштовх двох гирь, армреслінг, «піднімання козака»,  метання довбні, боротьба на пасках, «втеча полоненого з неволі» та перетягування канату.

Перед початком змагань усіх присутніх здивували акробатичні вправи наших учнів: Дебди Дмитра, Осадчого Іллі (учні групи 26-Т) та Халізова Юрія (гр. 38-С).

Славна хоробрими і героїчними традиціями українська земля біла відома своїми синами – запорізькими козаками, які навіки увійшли до скарбниці пам’яті нашого волелюбного народу. Ми маємо шанувати та примножувати козацьку славу. І сьогоднішні сучасні козаки продемонстрували високі результати.

Хочеться відмітити учасників, які протягом усіх змагань були неперевершеними, а це  - Бренз А. (гр. 48-С), Дебда Д. та Осадчий І. (гр. 26-Т).

Узагалі, боротьба команд була важкою та наполегливою. Жодна з них не поступалась одна одній. Але майже все вирішилося в перетягуванні канату, де рівних не було хлопцям з групи 34-Т.

Тож, за підсумками всіх конкурсів почесне І місце посіла команда групи 34-Т у складі Борбота Д., Лізуна О., Базиля Н., Ковтуна Р., Осинкіна В., Слиша А., Дуплика М., Кені С. 

Команда групи 26-Т посіла гідне ІІ-місце, ІІІ-місце - команда групи 48-С.

Дякуємо всім козакам! Свято принесло багато позитивних емоцій, радості та незабутніх вражень усім учасникам і глядачам.
А наостанок хочеться побажати нашим переможцям  вдалого виступу під час обласних змагань і, звичайно ж, перемоги!

 

Переглядів: 447 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту