Субота, 20.04.2024, 10:28Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:40
ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА ПРИ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ НА БАЗІ НАШОГО ЗАКЛАДУ

11 червня, у понеділок, апаратну нараду було проведено в ДНЗ «Шосткинський центр ПТО».

Тетяна Федорівна, директор нашого навчального закладу, ознайомила присутніх з роботою центру, з напрямками, за якими ведеться підготовка кваліфікованих робітників, а також наголосила на тому, що в перспективі - отримання ліценцій для відкриття нових професій, а саме:

  • Агент з організації туризму;
  • Майстер готельного обслуговування;
  • Електромонтер із ремонту й обслуговування сонячних електроустановок;
  • Оператор інформаційно-комунікаційних мереж;
  • Електрозварник;
  • Озеленювач (ландшафтний дизайн).

Тетяна Федорівна зазначила, що заклад один в області займається науково-експериментальною роботою при Інституті професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України.

Директором було продемонстровано нагороди, які заклад отримав протягом останніх п’ять років, і серед нагород є відзнаки Міжнародного рівня. Тетяна Федорівна також повідомила про участь центру у Всеукраїнських та обласних заходах.

Присутні ознайомилися з нашими професіями, з досягненнями та перспективами, а потім висловили подяку за активну участь у всіх заходах, які проводяться в нашому місті та в області.

Міський голова Микола Нога, дізнавшись про нашу професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», запропонував учням та викладач працювати при потребі на базі ІТ-центру, адже там нова техніка, у великій кількості комп’ютери, тому маємо можливість там займатися.

Також усі присутні були проінформовані, що в майбутньому планується зміна типу навчального закладу на Державний навчальний заклад «Шосткинський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Почесні гості побажали педагогічному колективу успіху в подальшій роботі, здійснення всіх наших планів, і запевнили на підтримку та співпрацю.

 

Переглядів: 435 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту