П`ятниця, 29.03.2024, 14:24Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

07:14
ПРОБНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ ПЕРУКАРІВ

25 травня в майстерні перукарів нашого навчального закладу в групі 37-П, учні якої опановують професію «Перукар, перукар-модельєр, манікюрник, педикюрник» (І курс, майстри виробничого навчання Орлова Л. П. і Пустобород О. А.), пройшли пробні кваліфікаційні роботи для отримання кваліфікаційного рівня «перукар ІІ класу».

Під час роботи учні виконували чоловічі та жіночі стрижки, мелірування волосся різними способами, хімічні завивки та зачіски на волоссі різної довжини з елементами плетіння, з використанням бігуді тощо.

Перед початком роботи учнів привітала старший майстер Андрусенко Любов Петрівна, побажала  натхнення, успіхів і креативного підходу при виконанні робіт.

За певний час учні встигли виконати роботу, справилися із завданням і в гарному настрої захищали свої роботи перед комісією,  до складу якої ввійшли старший майстер Андрусенко Л. П., викладач спецдисциплін Вареник Н. В., майстри виробничого навчання Нечуєва Л. В. і  Орлова Л. П.

Хочеться сказати, що всі роботи були виконані на рівні, який відповідає кваліфікаційному розряду «перукар ІІ класу». Окрім перукарської роботи, оцінювалась і вдалість вибору образу та зачіски для конкретної моделі, і те, наскільки вони підкреслюють переваги зовнішності і приховують недоліки. Усі учні отримали оцінки достатнього та високого рівня.

По завершенню перевірочних робіт Любов Петрівна привітала 37-му групу із вдалим завершенням, побажала подальших успіхів і наголосила на тому, що для здобуття робочої професії перукаря потрібні працьовитість, наполегливість, старанність і терпіння, чого й бажає майбутнім перукарям!

Наталія Василівна, викладач спецдисциплін, також побажала успіхів у навчанні, а ще звернулася до своїх учнів зі словами про те, що професія перукаря не тільки цікава, але й достатньо складна, і, щоб стати чудовим майстром, потрібно володіти теоретичними та практичними знаннями, а головне – уміти гармонійно їх поєднувати в процесі роботи. 

Ми вітаємо всіх учнів групи 37-П і бажаємо їм під час виробничої практики продемонструвати свої навички та вміння на робочих місцях і отримати гарні рекомендації!

Переглядів: 602 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту