Субота, 20.04.2024, 03:43Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:40
НУМО, ХЛОПЦІ-КОЗАКИ!

1 грудня в нашому навчальному закладі відбулися змагання «Нумо, хлопці-козаки!». Захід провели з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та з метою виховання в підлітків національної свідомості, патріотизму,  почуття гідності за свою державу,  народ, родину, розвитку вміння працювати в колективі, логічного мислення та уважності.

Ця подія нікого не залишила байдужим. Відбулися справжні змагання сили, витримки, мужності, швидкості та кмітливості.

Свято розпочалося урочистим внесенням прапору України. Потім до всіх присутніх звернулася зі словами привітання та побажанням перемоги директор навчального закладу Лазарєва Тетяна Федорівна.

Учасниками конкурсу традиційно стали команди юнаків, які демонстрували свої таланти в 7 змаганнях, котрі оцінювало компетентне журі.

У конкурсі «Представлення» учасники представили назву своєї команди, девіз, стройову підготовку й пісню, використавши для цього весь творчий потенціал і військові вміння.

Наступним завданням для конкурсантів стала естафета «Хто швидше?», у якій хлопці демонстрували глядачам спритність та азарт, переносячи ящики.

Далі відбувся господарський конкурс «Наряд по їдальні», у якому хлопці-учасники продемонстрували свої вміння швидко чистити картоплю.

А в конкурсі «Надягання протигазу» юнаки показали свою спритність, оскільки, за умовами конкурсу, повинні були швидко його одягти.  Під час цього завдання учасники дивували різноманітними способами швидкого одягання, які дуже тішили присутніх.

Наступний конкурс перевірив знання учасниками військових звань.

Не залишились осторонь і вболівальники своїх команд. Так, Гаркава Альона порадувала всіх присутніх театральною постановою-танцем на патріотичну тематику. Дівчина заслужила довгі й бурхливі оплески вдячних глядачів і учасників конкурсу.

Також всім присутнім і учасникам сподобався конкурс «Стрільба», де учні з пневматичної зброї стріляли по мішенях і показували свою точність. Тут неперевершеними були Дехконов Дмитро (гр. 10-ОП) та Іванів Микола (гр. 9-Т), які поділили між собою І місце в цьому конкурсі, набравши в підсумку 136 балів.

Узагалі, боротьба команд була важкою та наполегливою. Жодна з них не поступалась одна одній. Але майже все вирішилося в останньому конкурсі «Перетягування канату», де рівних не було хлопцям з групи 31-Т. А наостанок вони спробували свої сили в перетягуванні канату з командою педагогічних працівників закладу.

За підсумками журі місця розподілилися таким чином:
І місце – команда групи 9-Т;

ІІ місце – команда групи 30-С та команда групи 31-Т;

ІІІ місце – команда групи 26-Т .

Свято принесло багато позитивних емоцій, радості та незабутніх вражень усім учасникам і глядачам.

А наостанок хочеться додати, що 4 грудня в міському Будинку культури відбудуться міські змагання «Нумо, хлопці», де команда наших юнаків представлятиме свій навчальний заклад. Тож, побажаємо нашим хлопцям  вдалого виступу і, звичайно, перемоги!

Переглядів: 534 | Додав: admin | Теги: НУМО КОЗАКИ | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту