Четвер, 28.03.2024, 23:03Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:34
МОЯ РОДИНА - ПРОФТЕХОСВІТА!

7 червня в БК «Юність» нашим закладом було проведено святковий захід «Моя родина - профтехосвіта». Це свято проводилося з метою показати шлях розвитку Шосткинського центру ПТО, розкрити його роль та значення на сучасному ринку праці, підняти престиж робітничих професій, сприяти підготовці конкурентоспроможних, висококваліфікованих робітників, які прагнуть до подальшого професійного зростання, і, звичайно ж, об'єднати всю велику професійно-технічну родину закладу.

На свято були запрошені почесні гості з області, міста та району, ветерани праці, соціальні партнери, колишні працівники, учні попередніх років, учні сьогодення та їхні батьки.

У фойє будинку культури, де відбувалося свято, розгорнулася панорама-виставка, облаштована нашими учнями - майбутніми кухарями, перукарями, майстрами ресторанного обслуговування, операторами з обробки інформації та програмного забезпечення. Тут усі гості мали можливість скуштувати наші смаколики, сфотографуватися та отримати фото на пам’ять, відвідати майстер-класи з мехенді, карвінгу, плетення коси, виготовлення виробів з солоного тіста тощо.

Потім ведуча - заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Афанасьєва - запросила всіх гостей та господарів свята до невеликого екскурсу-подорожі, протягом якого в залі демонструвався фотофільм, де, перегортаючи сторінки, можна було спостерігати за розвитком нашого закладу з 1971 року й донині.

За традицією, усіх майстрів своєї справи, викладачів, шановних гостей, учнів, батьків привітала зі святом директор Лазарєва Тетяна Федорівна, яка наголосила на тому, що наша родина – це таке велике, тепле, надійне і любляче середовище, у якому є десятитисячна армія кваліфікованих робітників – випускників училища. Це потужна гвардія працівників нашого закладу. Тетяна Федорівна запросила на сцену почесну шановну гостю, директора Департаменту освіти і науки Сумської області Вікторію Гробову. Гарні й красиві слова пролунали зі сцени від неї. Вікторія Павлівна запевнила всіх, що профтехосвіта розвивається, а розвиток сучасної техніки та виробництва не можливі без кваліфікованих робітничих кадрів, яких готує система ПТО і наш заклад зокрема. Також протягом усього заходу зі сцени лунали слова привітання  від наших соціальних партнерів, колишніх працівників і учнів, батьків сьогоднішніх вихованців закладу.

Ми вдячні всім, хто прийшов до нас на свято, вдячні тим, хто подарував нам приємні слова зі сцени, а також висловлюємо подяку артистам, завдяки яким і відбулась концертна програма.

Особливу подяку висловлюємо директору Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Кисельову В.П. та хореографічному ансамблю танцю «Сюрприз», керівниками якого є Віра та Василь Тихоновські.


 

Переглядів: 636 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту