Четвер, 25.04.2024, 15:43Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:00
КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ ПЕРУКАРІВ

21 листопада в нашому навчальному закладі в учнів групи 11-П, які навчаються за професією «Перукар (перукар-модельєр), педикюрник, манікюрник», відбулася Державна поетапна кваліфікаційна атестація.

Усі учні успішно склали іспит з професійно-практичної підготовки з відповідного фаху й продемонстрували високий рівень професійних знань, умінь, навичок, відчуття естетичного смаку та креативного погляду на створення образу сучасної жінки.

Зачіска – це невід’ємна частина стиля кожної людини. Це той важливий фактор, який характеризує людину як особистість і додає завершеності образу. Гарною зачіскою починається вдалий день і добрий настрій. Саме це й намагалися показати у своїх роботах наші майбутні перукарі.

Під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Шишової Ірини Іванівни учні показали свої вміння з основ моделювання та композиції, виготовлення пастижерних виробів, виконання модельних стрижок і зачісок із застосуванням прогресивних методів та технологічних прийомів, виконання фарбування та колорування волосся сучасними способами. Оцінювалася не тільки зачіска, а й образ у цілому, його доповнення відповідним макіяжем і одягом. Усі роботи були виконані на високому рівні, відповідно до кваліфікаційних вимог, у них відчувався високий потенціал виконавців. Деякі з них відрізнялися креативним дизайном.
Серед кращих можна відмітити роботи учнів: Жидченко Анни, Судьї Олесі, Заєць Людмили, Петрушечніної Ганни, Носельовської Наталії. Дівчата виконали практичне втілення власного творчого задуму, яке будувалося на здобутих ними знаннях і навичках.

Отож, вітаємо наших учнів-перукарів і бажаємо їм подальших успіхів у цій творчій цікавій професії!

Сучасне фарбування "Амбре",  виконала Жидченко Анна

Плетіння "голівудскої коси",  виконала Судья Олеся

Вечірня зачіска, виконала  Заєць Людмила

Весільна зачіска, виконала Петрушечніна Ганна

Зачіска для випускного балу, виконала Носельовська Наталія

Переглядів: 510 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту