Четвер, 25.04.2024, 20:01Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:13
КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ

У рамках святкування Дня захисника України та Дня Українського козацтва 15 жовтня у нашому навчальному закладі відбулося спортивно-патріотичне свято «Козацькі розваги». Це свято, що увібрало в себе багаті та славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Свято відкрили під урочисте внесення державного прапора та виконання гімну України. Далі хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх героїв, які поклали свої голови за майбутнє України та загиблих героїв “Небесної сотні” й АТО.

На початку заходу до учнів звернулася директор Лазарєва Тетяна Федорівна, яка привітала всіх присутніх із Днем Українського козацтва, Днем захисника України та святом Покрови і побажала  всім миру та злагоди у житті та у нашій державі Україні.

У «Козацьких розвагах» взяли участь 10 куренів, кожен з яких перед початком основних випробувань представив свою команду. Розучені козацькі гасла та привітання разом з показовою стройовою підготовкою гучно лунали на плацу навчального закладу.

Потім змагання між учасниками продовжилися на спортивному майданчику. Козаки кожного куреня випробували свої сили у таких конкурсах: біг з перешкодами, віджимання, «пліч-о-пліч», двобій мішками, біг у козацьких шароварах, а також хлопці продемонстрували свою силу у заключному та традиційному випробуванні – перетягуванні канату.

Учні всіх груп, які на цьому святі були вболівальниками, активно  підтримували учасників «Козацьких розваг» дружніми оплесками та гаслами.

За підсумками журі І місце у «Козацьких розвагах» посіла

група 26-Т (курінь «Запорозька Січ»),

ІІ місце -

група 30-С (курінь «Чайки»),

ІІІ місце –

група 9-Т (курінь «Патріоти»).

А також в індивідуальних змаганнях журі відмітило Сисоєва Іллю (гр. 26-Т), який за 1 хвилину зробив 73 віджимання, і курінь «Пластуни» (гр. 31-Т), які стали найсильнішими в перетягуванні канату.

Ось такі у нас навчаються хлопці - справжні козаки, бо козацькому роду - нема переводу!

То ж побажаємо нашим майбутнім захисникам України міцного здоров'я, успіхів та надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

 

Переглядів: 593 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту