П`ятниця, 19.04.2024, 20:36Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

17:36
КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ

     25 березня у стінах нашого навчального закладу відбувся військово-патріотичний спортивний захід «Козацькі розваги». Виховання в людині патріота своєї батьківщини, любові до рідного краю, любові до України варто продовжувати особливо в юнацькому віці. Тому, вже сьогодні, в роки навчання необхідно виховувати глибокі почуття патріотизму та національної гідності, найкращі якості захисника Батьківщини, високий рівень загальної культури та народних знань, народної етики, моралі, мистецтв. Саме виконанню цих завдань і сприяв даний захід. 
   За умов умілого, грамотного, ініціативного й активного керівництва педагогів: заступника директора з навчальної роботи Афанасьєвої О.С. та вчителів фізичної культури Савінського П.В. і Бессонової С.М. й був забезпечений позитивний результат заходу.
   У «Козацьких розвагах» взяли участь команди семи навчальних груп, щоб продемонструвати свою козацьку завзятість, колективну єдність, здатність долати будь-які перешкоди.
      Захід розпочався урочистим внесенням прапору України та врученням короваю директору закладу. Програма змагань була дуже різноманітна й містила в собі командні та особисті різновиди протиборств, естафети. Усі учасники продемонстрували свою козацьку силу та вміння краще за всіх перетягувати канат, швидко долати перешкоди в естафетах, битися мішками з сіном, швидко одягати козацькі шаровари, стрибати через лавку й у мішках, віджиматися від підлоги  та їсти вареники із зв’язаними руками. Крім цього, отамани кожного куреня мали пройти випробування на силу рук (армрестлінг). 
     На цій щирій демонстрації козацької сили наших юнаків привертали увагу не лише їх завзятість та воля до перемоги, а й українські пісні, якими супроводжувалися змагання, у виконанні учнів навчального закладу Дебди Євгена та Дамченко Наталії. Також яскравим флешмобом вразили всіх присутніх дівчата центру: Гаркава Альона, Агаєва Каміла, Барабаш Маргарита, Корсак Ірина. 
     Боротьба за звитягу тривала протягом двох годин і була гострою та безкомпромісною. Підбивши підсумки всіх змагань, журі визначило переможця. Ним стала команда групи 2-С: Борисенко Михайло, Плис Владислав, Горлов Олександр, Кудрявцев Владислав.
      Залишається додати, що такі заходи завжди цікаві та корисні, адже командна гра є важливою для згуртованості учнів. Козацтво завжди було символом нашого народу, уособленням сили та мужності. 

    Від щирого серця бажаємо всім учасникам змагань здоров’я, спортивних та життєвих перемог на благо нашої Батьківщини! І вітаємо команду групи  2-С з перемогою!

 

Переглядів: 715 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту