Четвер, 25.04.2024, 19:05Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:59
ЮНИЙ ЗАХИСНИК

28 вересня 2016 року з нагоди святкування Дня фізкультури та спорту та проведення Всеукраїнського олімпійського уроку, з метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури та масового спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя в Державному навчальному закладі «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» відбувся традиційний щорічний спортивно-масовий захід «Юний захисник».

Спортивне свято розпочали святковою лінійкою, на якій зібралися  учні всіх навчальних груп зі своїми наставниками. Урочисто під звуки Гімну України був внесений Державний прапор, а потім оголошена хвилина мовчання, якою всі присутні вшанували пам'ять загиблих в зоні проведення АТО мешканців міста Шостка.

Усі учні вишикувалися перед центральним входом, щоб продемонструвати свою любов до здорового способу життя. Кожна команда мала свою назву, девіз і представила військово-патріотичну пісню. Потім усі присутні перейшли до лісового масиву та розташувались у справжньому наметовому містечку за стінами навчального закладу, де й відбувалося спортивне свято.

У рамках заходу були проведені різноманітні змагання: стрибки в довжину, одягання протигазу, подолання смуги перешкод, силові вправи тощо. Боротьба була досить напруженою. Палкими оплесками учасників підтримували їхні вболівальники.  Але найулюбленішим завданням для учнів уже декілька років поспіль залишається конкурс з облаштування табору та приготування каші на вогнищі, дотримуючись правил з техніки безпеки. Саме цим конкурсом і завершилося спортивне свято: усі учасники команд  скуштували справжню козацьку кашу, яку самі ж і приготували.  

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо», – так говорить народна мудрість.  І в цьому ще раз переконалися  учні нашого навчального закладу, які з відчуттям приємної втоми, гарним настроєм та масою позитивних емоцій задоволені поверталися додому. Ось так завдяки спільним зусиллям педагогів та учнів день пройшов цікаво, усі отримали багато позитивних емоцій, а головним стало те, що спорт об’єднав усіх!

Наостанок хочеться зазначити, що подібні заходи є традиційними в нашому навчальному закладі й завжди улюбленими для учнів.

Переглядів: 434 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту