Середа, 24.04.2024, 14:39Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

19:08
ДЕНЬ ЗНАНЬ

1 вересня 2015 року в нашому навчальному закладі відбулося свято першого дзвоника. Цього навчального року наш заклад гостинно відчинив двері для 200 першокурсників, які прийшли здобувати робітничі професії, що так необхідні на ринку праці.

Приємно зазначити, що на святковій лінійці були присутні не тільки учні та їхні батьки, а й вельмишановні гості – наші соціальні партнери, серед яких і представники Міжнародної компанії «Еstel».

Свято знань, як і минулого року, проходило в патріотичному стилі, присутні були у вишиванках, з  жовто-блакитними прапорцями, букетами у національних кольорах.  На урочистій лінійці учні заспівали гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні, воїнів АТО та інших загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Свято першого дзвоника відкрила заступник директора  з навчальної роботи Синиця Олена Володимирівна,  яка привітала всіх присутніх зі святом, побажала учням успіхів в їх нелегкій праці – здобутті знань і професійних навичок, а педагогам – терпіння й творчого натхнення в майбутньому.

Також слова привітання на адресу першокурсників лунали з вуст викладачів та майстрів виробничого навчання. А учениця ІІІ курсу Демченко Наталія  зі словами привітання та побажання успіхів у навчанні урочисто передала від імені всіх цьогорічних випускників символічний факел знань в руки першокурсниці Яковенко Вікторії.

Наприкінці свята для всіх учнів закладу пролунав перший дзвоник, а першокурсники, загадавши бажання, відпустили у небо різнокольорові кульки.

Після урочистої лінійки всі розійшлися по аудиторіях на перший урок, який згідно з рекомендаціями МОН України був пов’язаний з темою українського державотворення, зміцнення та розвитку держави, історичної долі України та з історією виникнення її державних символів.

Перші уроки в усіх навчальних групах відбулися в дусі патріотизму, єдності українського народу і були проведені у різних формах: лекція з елементами бесіди, урок-подорож,  колективна творча справа, свято-презентація, усний журнал, тематичний діалог тощо.  На першому уроці учні пригадали та дізналися багато цікавого про нашу державу, її традиції, минуле й теперішнє, звернулися до витоків нашої української духовності, пройшли шляхами відродження національної культури та історії нашої держави. Завданням  педагогів під час проведення перших тематичних уроків було насамперед   виховувати патріота, який знає і поважає традиції свого народу, робітника,  який любить свою землю, громадянина, готового захищати свою батьківщину; прагне примножувати своєю працею здобутки українського народу.

Свято знань у ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» пройшло у теплій, дружній атмосфері. Воно покликало на навчання учнів, які пообіцяли старанно вчитися і рости  справжніми патріотами України.

 

Переглядів: 629 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту