Четвер, 28.03.2024, 17:17Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:03
ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

У рамках відзначення Всеукраїнського дня фізкультури і спорту та з метою залучення підростаючого покоління до здорового способу життя            24 вересня в нашому навчальному закладі пройшло веселе спортивне свято – День здоров’я. Традиційно воно відбувається у вересні та є найбільш очікуваним заходом для всіх. Учні з захопленням чекали цього дня, щоб взяти участь у спортивних змаганнях і подихати свіжим повітрям.

День розпочався о 9:00 святковою лінійкою (навіть погода посприяла цьому), на якій зібралися всі учні та педагоги закладу. Після рапорту керівника фізичного виховання Безсонової С.М. заступник директора з виховної роботи Афанасьєва О.С. урочисто відкрила свято спорту та здоров’я.  

Усі навчальні групи вишикувалися перед центральним входом, щоб продемонструвати свою любов до здорового способу життя. Кожна команда  мала свою назву, девіз, емблему та пісню про здоровий спосіб життя. Хочеться зазначити, що всі групи відповідально поставилися до цього конкурсу, їх виступи були цікавими, супроводжувалися віршами, піснями та навіть спортивними танцями.

Потім усі присутні перейшли до лісового масиву та розташувались у справжньому наметовому містечку за стінами навчального закладу, де й відбувалося спортивне свято.

Учні охоче брали участь у різноманітних змаганнях та розвагах. Спортивне свято складалося з декількох завдань, одним з яких було правильне облаштування та розпалювання вогнища, дотримуючись техніки безпеки. Потім юнаки та дівчата взяли участь у спортивних естафетах, стрибках у довжину, естафетах з м’ячем, подоланні смуги перешкод тощо.

Усі команди були добре підготовлені, тому журі було зовсім нелегко визначати переможців у конкурсах. Не відставали від учасників і вболівальники, які своїми словами та веселими промовами-вигуками підбадьорювали та надихали гравців.

Після закінчення спортивних конкурсів журі оголосило переможців. Ними стали: у естафеті з м’ячем команда «Нове покоління» (група 19-М), у конкурсі пісні команда «Патріоти» (група 25-К), у стрибках у довжину команда «Шатуни» (група 31-Т), у конкурсі «Веселий м’яч» команда «Улёт» (група 27-М), у подоланні смуги перешкод команда «Шатуни» (група 31-Т) та команда «Захисники Вітчизни» (група 26-Т).
А завершився захід святковим безкоштовним обідом: гарячою кашею з м’ясом та чаєм з булочками.

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо», – так говорить народна мудрість.  І в цьому ще раз переконалися  учні нашого навчального закладу, які з відчуттям приємної втоми, гарним настроєм та масою позитивних емоцій задоволені поверталися додому. Ось так завдяки спільним зусиллям педагогів та учнів день пройшов цікаво, усі отримали багато позитивних емоцій, а головним стало те, що спорт об’єднав усіх!

 

Переглядів: 551 | Додав: admin | Теги: ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту