Субота, 20.04.2024, 05:05Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:52
ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА

Феєрично, яскраво і захоплююче! Саме так 8 жовтня 2015 року в нашому навчальному закладі пройшов «День першокурсника». Сонячна погода, сяючі посмішки першокурсників та їхніх батьків, організованість і цікаві заходи - все це зробило свято незабутнім.

З року в рік славетний ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» приймає до своїх лав нових учнів – надію та майбутнє держави. Першокурсники (а їх цього року вступило на навчання понад 200 осіб), їхні батьки, педагоги закладу заповнили актовий зал в очікуванні чогось, що зробить їхнє життя в центрі ПТО яскравішим і веселішим.

Зі святом усіх присутніх привітала директор навчального закладу Лазарєва Тетяна Федорівна.

Вона зазначила, що учням, які вступили до одного з кращих закладів професійно-технічної освіти в Сумській області, доведеться багато працювати над собою, щоб здобути знання та опанувати обраний ними фах. Тетяна Федорівна побажала першокурсникам стати справжніми майстрами своєї справи.
Також з теплими та підбадьорюючими словами вітання до всіх присутніх звернулася заступник директора з виховної роботи Афанасьєва Олена Сергіївна.

Далі святковий захід продовжили вже самі першокурсники. Чудовий настрій панував під час усього свята. Учні з 8 нових груп на сцені актового залу презентували свої майбутні професії. Ексцентричні, цікаві, неординарні, захоплюючі виступи кожної групи викликали чимало овацій у глядачів.  Кожна група в оригінальній формі представила свій майбутній фах: вірші, естрадні мініатюри, сценки, пісні, частівки, танці – все це побачили та почули присутні в залі.  

А на завершення заходу до першокурсників звернувся зі словами привітання священнослужитель о. Дмитро, який благословив учнів на успішне навчання та окропив усіх присутніх святою водою.

Отже, для першокурсників розпочався "тернистий шлях до сяючих вершин науки". На них чекають учнівські будні, труднощі здобуття знань і радість пізнання. Тож бажаємо всім їм досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, реалізувати у стінах нашого навчального закладу свої таланти. І нехай усі роки  навчання в ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» будуть щедрими на здобутки!

 

Переглядів: 491 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту