Четвер, 18.04.2024, 08:24Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:42
ДЕНЬ МІСТА

3 вересня 2015 р. наш навчальний заклад вже котре традиційно брав участь у святкуванні Дня міста. Приємно відзначити, що з кожним роком програма участі нашого центру стає все більш різноманітнішою та масштабнішою, голоснішою та яскравішою, привертаючи тим самим все більше нових глядачів і прихильників нашого навчального закладу. Все це створює незабутню атмосферу й дарує мешканцям і гостям міста гарний відпочинок, живе спілкування та масу позитивних емоцій.

Майстри виробничого навчання та учні гідно представили наш заклад на цьому святі. Строгі костюми офіціантів, яскраве й охайне вбрання кухарів, продавців, перукарів, манікюрників звісно привертали увагу відвідувачів ярмарки. На ньому серед заходів, які були представлені нашими учнями та педагогами, – майстер-класи перукарів (плетіння кіс, святкові зачіски тощо), манікюрників і візажистів (декоративний розпис нігтів, манікюр, макіяж тощо), кухарів, кондитерів (карвінг, декоративна нарізка овочів і фруктів тощо), майстрів ресторанного обслуговування (приготування коктейлів, напоїв, сервіровка столів тощо).

Також наші учні та педагоги порадували гостей та жителів міста вокальними номерами, зібравши навколо себе учнів шкіл, жителів району та міста, гостей ярмарку та її учасників.

Культурні та мистецькі заходи були поєднані з кулінарними частуваннями: усіх бажаючих безкоштовно пригощали смачними млинцями та чаєм. І це вже теж стало приємною та смачною традицією. Біля наших торгових яток було найбільше покупців, тому наші учні-продавці ледве встигали обслуговувати всіх бажаючих купити смачні кулінарні вироби: пиріжки з різними начинками, тістечка, біляші, пироги з маком, ковбасою, повидлом, м’сом тощо. Але найбільшою популярністю, звичайно, користувався смачний шашлик, який тут же готували й одразу гарячим подавали до столу.

Усі, хто завітав до торгового місця  нашого навчального закладу, поринули в атмосферу романтики та краси, отримали масу позитивних емоцій.

Свято закінчилося, але залишилися приємні спогади в наших учнів, педагогів, жителів міста та гостей про наш навчальний заклад, який по праву є одним з найкращих у Сумській області.

 

Переглядів: 581 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту