Середа, 24.04.2024, 05:29Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:44
ЦІКАВИНКА НА УРОЦІ «КОМП’ЮТЕРНІ МЕРЕЖІ»

Сучасне суспільство ставить перед освітою складне завдання: підготувати спеціаліста, який володіє не тільки певним багажем знань, але й здатного до постійного самовдосконалення, самоосвіти й адаптації до нових вимог. Світ інформаційних технологій такий різноманітний і широкий, настільки швидко розвивається, що кожна людина знайде своє місце в цьому світі, і перший крок в цьому напрямку – освоєння професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». 

Наш заклад одним із перших в області став готувати фахівців цієї професії, для навчання якої  створені сучасні кабінети та лабораторії, обладнані новою комп’ютерною та офісною технікою. Учні здобувають навики практичної роботи на уроках теоретичного та виробничого навчання.

У закладі працюють професійні педагоги. Кожен з них – майстер своєї справи з великим досвідом роботи. Вони  використовують найсучасніші методики викладання, аби зробити інформацію доступною та зрозумілою для учнів.

Тищенко Олексій Володимирович належить до когорти педагогів-новаторів, адже добре розуміє, що на сучасному етапі дитині необхідно не просто дати базові знання, а навчити її вчитися впродовж усього життя, застосовуючи набутий досвід на практиці. Виховання творчої особистості, здатної самостійно мислити, пропонувати оригінальні ідеї, приймати сміливі й нестандартні рішення – головне завдання вчителя.

Кожен урок педагога – це цікава подорож у незвіданий світ інформаційних технологій,  а ще – практичне застосування набутих умінь та навичок.

Так 12 грудня Олексій Володимирович разом з учнями ІІІ курсу групи 32-ОП, які навчаються за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», на уроці практичного навчання налаштовував мережу Інтернет. Діти активно допомагали вчителю, з цікавістю прислухалися до його порад та задавали питання.

Бажаємо успіху педагогу та його учням! Так тримати!

Капирсака О. С., майстер виробничого навчання


 

Переглядів: 412 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту