П`ятниця, 19.04.2024, 03:12Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Категорії розділу
РОЗРОБКИ [33]
ПРЕЗЕНТАЦІЇ [8]
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ПІДГОТОВКИ [1]
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ [20]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

МЕТОДИЧНА СКАРБНИЧКА



ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ, ГРИБІВ
[ Викачати з сервера (1.65 Mb) ]11.01.2016, 21:39

Розробка лабораторно-практичної роботи з технології приготування страв з овочів, грибів.

Категорія: РОЗРОБКИ | Додав: admin
Переглядів: 807 | Завантажень: 47 | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту